2020-12-22 07:48:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Valaki bocsánatot kérhet öntől, akitől már nem is remélt ilyesmit

Napi horoszkóp december 22-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Szerencsére a legsürgősebb feladatokkal már végzett, így, ha be is kell mennie a munkahelyére, akkor is laza nap elébe néz. Arra figyeljen, hogy a viccelődésével se vesse el a sulykot, nehogy megbántson valakit. Este gyújtson egy dísz- vagy illatgyertyát, már ideje karácsonyi hangulatot varázsolnia az otthonába.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Kos jegyébe lépett. Valaki nagy szívességet tett önnek a múltban, amit a mai napon alkalma lehet viszonozni. Talán nem is konkrét, anyagi segítségről van szó, inkább érzelmi támogatásra van szüksége az illetőnek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma nagyon türelmetlen lehet, és mindent egy csapásra el akar intézni, hogy végre pihenhessen és a családjával tölthesse az időt. Bár ez teljesen érthető, azért próbálja fékezni magát. A nagy kapkodásban elfelejtkezhet valamiről, ami pedig fontos lenne.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A jegy szülötte nagyon családszerető alkat, örül a közelgő ünnepek meghittségének, önnek ez egy kivételesen szép időszak, amit végre a szeretteivel tölthet. A mai estét szánja a lakás csinosítgatására, az ajándékok becsomagolására, ne hagyja ezt az utolsó pillanatra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Kos jegyén halad keresztül. Jó lenne, ha hallgatna a kritikára! Ne sértődjön meg rajta, ha valaki kifogásol valamit, elképzelhető, hogy igaza van az illetőnek. Ha igaz barátja az illető, akkor őszintén válaszol a kérdéseire!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól gondolja meg, kit és miért segít, főleg pénzzel, mert lehet, hogy sosem fogja visszakapni. A párja is rossz néven veheti, ha a közös pénzükből adományoz valakinek!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Talán több ellenállásba ütközik, mint máskor, és a munkatársai is ingerlékenyebbek, mint egyébként. A legjobb fegyver a mosoly, csodálatos módon elveszi bizonyos helyzetek élét.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindkét keze tele van munkával, ráadásul állandóan elterelik a figyelmét. A tennivalók így feltorlódnak, és kétségei támadnak afelől, hogy mindennel meg tud-e birkózni. Nyugodjon meg, holnap már minden könnyebb lesz!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma nem nagyon akarja kivenni a részét a családi munkálkodásból. Meglehet, valóban egyéb sürgős teendői vannak, de a karácsonyi nagy bevásárlás alól mégsem vonhatja ki magát teljesen. Van valami, amit csak ön tud beszerezni.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Addig képtelen rá, hogy új kapcsolatba kezdjen, amíg a régit nem zárta le teljesen. Ön az a fajta, aki igazából csak egyetlen emberre tud koncentrálni. Amíg a régit talonban tartja, ne reménykedjen abban, hogy bárki mással dűlőre juthat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma az élet egyfajta elégtétellel szolgálhat az ön számára: valaki bocsánatot kérhet öntől, akitől már nem is remélt ilyesmit, sőt, talán már el is felejtette a dolgot. Nagy örömet okoz ezzel az illető!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat, örömmel, könnyű szívvel végzi a dolgát. Egyrészt, mert már előre élvezi az ünnepeket, másrészt mert valami nagyon jó hírt kap a szorgalmáért jutalmul.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: